İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Kayseri Basketbol’da altyapıdan 5 sporcu A takım kadrosuna dahil edildi

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kayseri Basketbol’da altyapıdan 5 sporcu A takım kadrosuna dahil edildi
Paylaş

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol’un altyapısından yetişen 5 sporcu, A takım kadrosuna dahil edildi.

Yeni sezon hazırlıklarına yerli isimlerle başlayan Bellona Kayseri Basketbol kadrosuna altyapıdan 5 sporcuyu davet edildi. Basketbola Kayseri Basketbol altyapısında başlayan Eylül Dikmen, Derya Bayar, Kiraz Keleş, Esma Eyşan Göksu ve Ebeda Beşdok A takım kadrosuna çağırıldı.

Reklam

A takım kadrosuna dahil edilen genç sporcularla bir konuşma gerçekleştiren Bellona Kayseri Basketbol Başantrenörü Ayhan Avcı, “Geçtiğimiz sezonlarda sizin gibi takımın gençleri olan Esra ve Ayşegül bugün A takımdalar. Sizin gibi genç takımdan yetişip A Milli takıma kadar yükseldiler. Eğer bu fırsatı değerlendirirseniz sizler de onlar gibi A takımda forma giyebilirsiniz” dedi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.