İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Atış Şirketler Grubu’nda Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri başladı

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Atış Şirketler Grubu’nda Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri başladı
Paylaş

BURSA (AA) – Atış Şirketler Grubu, kadın çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü düzenlediği etkinliklerle kutluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Atış Grup'un yeni nesil sağlık yatırımı Meditown tarafından düzenlenen medikal söyleşiler serisi, Atış Şirketler Grubu'nun kadın çalışanlarına özel olarak gerçekleştirildi.

Reklam

Downtown Eğlence ve Yaşam Merkezi'ndeki bir restoranda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İçin Dijital Çözümler Derneği (FEMINUP) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Opr. Dr. Merve Olgun'un konuk konuşmacı olarak yer aldığı “Meditalks-Tıp Deyip Konuşanlar” etkinliği, “Arada Laflayalım” söyleşisiyle başladı.

Söyleşide, kadın sağlığı başta olmak üzere çalışan kadınların cinsiyet temelli sağlık sorunları ele alındı.

İlgili Haberler

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Meditown Müdürü Buket Tanrıseven, programda kadın çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini belirtti.

Meditown olarak Dünya Kadınlar Günü'ne özel etkinlikler planladıklarını aktaran Tanrısever, “Meditown'un medikal söyleşiler serisi 'Meditalks-Tıp Deyip Konuşanlar'ın lansmanını da başlatmış olduk. Bu söyleşi serisini düzenli olarak farklı branşlardaki uzmanlarımızın katılımıyla sürdürmeyi planlıyoruz.” ifadesini kullandı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.