İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Gaziantep’te eşi tarafından öldürülen kadın toprağa verildi

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Gaziantep’te eşi tarafından öldürülen kadın toprağa verildi
Paylaş

GAZİANTEP’in Araban ilçesinde Mehmet Emin Mercandağı’nın (70) sokak ortasında öldürdüğü eşi Fatma Mercandağı (68) toprağa verildi.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında ilçeye bağlı Dağdancık Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Emin Mercandağı, aralarında bir süredir anlaşmazlık bulunan ve ayrı yaşadığı eşi ile sokakta tartıştı. Tartışma sırasında Mercandağı, eşine yanında bulunan av tüfeği ile ateş etti. Silah sesini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla olay yerinde sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri olay yerinde ilk müdahalesini yaptıkları Fatma Mercandağı’nı ambulansla Araban Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Fatma Mercandağı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Fatma Mercandağı’nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Reklam

Olayın ardından Mehmet Emin Mercandağı ise jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mercandağı sorgusunda anlaşamadıkları için eşiyle ayrı yaşadıklarını, sokakta karşılaştıklarında kendisine hakaret edince cinayeti işlediğini ve pişman olduğunu söyledi. Mehmet Emin Mercandağı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.