İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyon Galatasaray

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyon Galatasaray
Paylaş

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin final haftasında Galatasaray Petrol Ofisi, ALG Spor’u 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen maçta, sarı-kırmızılı ekip, 2023-2024 sezonunun zirvesine çıktı.

Galatasaray’ın şampiyonluk gollerini atan isimler ise 21. dakikada Eda Karataş ve 90. dakikada Kipoyi oldu. Ancak, Galatasaray’da Kristina Bakarandze, 67. dakikada ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Reklam

Maçı takip edenler arasında Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve sarı-kırmızılı erkek futbol takımından Kerem Demirbay, Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğu ve Barış Alper Yılmaz da yer aldı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.