İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Kayseri’de koronavirüs sayısı arttı

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kayseri’de koronavirüs sayısı arttı
Paylaş

KAYSERİ, (BGC)- İl İl haftalık koronavirüs vaka tablosu açıklandı. Kayseri’de 100 bin kişide görülen pozitif vaka sayısı son 3 haftadır artış gösteriyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15-21 Ocak tarihleri arasında 100 bin kişide görülen Türkiye geneli vaka sayısı haritasını açıkladı. Risk haritasına göre Kayseri’de vaka oranı son 3 haftadır yukarı yönlü seyrediyor. Geçen hafta 100 bin nüfusa oranla 192,83 olan vaka sayısı bu hafta 274,23 olarak kayıtlara girdi. Önceki haftaya göre aradaki yükseliş farkı 81,4 oldu.

Reklam

VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN 10 İL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayısının en çok artan illeri de açıkladı. Sosyal medya hesabındaki açıklamasında Koca; “15-21 Ocak arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Erzurum, Bursa, Çankırı, Yalova, Erzincan, Uşak, Batman, Elazığ, Siirt, Bayburt” ifadelerine yer verdi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.