İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

Başhekimlik Devir Teslim Töreni Yapıldı

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Başhekimlik Devir Teslim Töreni Yapıldı
Paylaş

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde Başhekim Dr. Ahmet Kuzu, görevini Başhekim Yardımcısı Dr. Kazım Coşkun’a devretti.

Başhekimlik makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine önceki dönem Başhekimi Dr. Ahmet Kuzu, önceki dönem Başhekim Yardımcısı Dr. Figen Solak, önceki dönem müdür yardımcıları Abdurrahman Kubilay, Özgül Çolak, Yunus Işın, Başhekim Dr. Kazım Coşkun, Başhekim Yrd. Sare Canan, Başhekim Yrd. Abdullah Karaaslan, İdari ve Mali İşler Müdürü Namık Kemal Çakıcı, Müdür Yrd. Feride Özkan ve Müdür Yrd. Enes Cantürk katıldı. Görevini teslim eden yöneticilere plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

Reklam

Görevi teslim eden Başhekim Dr. Ahmet Kuzu “Yaklaşık 4 yıldır vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için mücadele ettik. Bu konuda Başhekim yardımcımız Dt. Kazım Coşkun’ un ve tüm yönetici arkadaşlarımızın büyük emekleri oldu. Kâzım Bey şu anda devraldığı başhekimlik görevinde bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başhekimlik görevini devralan Dr. Kazım Coşkun, “Ahmet Bey’ e geçmişteki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi görev süresi boyunca çok güzel işlere imza attı. Biz de aldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.