İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

İncesu İmar A.Ş. kamu tesislerinden bu yıl 15 bin 554 kişi faydalandı

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
İncesu İmar A.Ş. kamu tesislerinden bu yıl 15 bin 554 kişi faydalandı
Paylaş

İncesu Belediyesi İmar A.Ş. bünyesinde hizmet veren kamu tesislerinden 2023 yılında toplamda 15 bin 554 kişi faydalandı. Çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi veren İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, “Kadın-erkek fitness merkezimizden 300 kişi, düğün salonundan 60 kişi yararlandırıldı. Yaz döneminde açtığımız Futbol kursumuza 83, Yüzme kursumuza 81, Muay Thai kursuna ise 25 kişi katıldı. Toplamda 15 bin 554 kişinin yararlandırıldığı İmar A.Ş. kurslarımızda 2024 yılında bu sayıyı daha da fazla artırmak istiyoruz” dedi.

İncesu Belediyesi İmar A.Ş. bünyesinde hizmet veren Düğün Salonu, Fitness Merkezi, Spor Kursları ve Bala Bahçesi’nden 2023 yılında toplamda 15 bin 554 kişi faydalandı.

Reklam

Kamu tesislerinde özellikle gençlerin sportif ve sosyal faaliyetlerde bulunması amacıyla bu çalışmalara devam edeceklerini ve İncesu İmar A.Ş. bünyesinde birçok yatırımın bulunduğunu belirten İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, “Kamu alanları içerisinden en büyük kapalı oyun alanı özelliğine sahip Bala Bahçe’den bu yıl 15 bin misafirimiz faydalandı. Bunun yanında kadın-erkek fitness merkezimizden 300 kişi, düğün salonundan 60 kişi yararlandırıldı. Yaz döneminde açtığımız Futbol kursumuza 83, Yüzme kursumuza 81, Muay Thai kursuna ise 25 kişi katıldı. Toplamda 15 bin 554 kişinin yararlandırıldığı İmar A.Ş. kurslarımızda 2024 yılında bu sayıyı daha da fazla artırmak istiyoruz” şeklinde konuştu ve ilçedeki sportif, kültürel faaliyetleri artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

İncesu / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.