İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Kömürlükte Cinsel İstismar Sanıklarına 15er Yıl Hapis

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kömürlükte Cinsel İstismar Sanıklarına 15er Yıl Hapis
Paylaş

KAYSERİ’de B.İ. (22) adlı kıza cinsel istismarda bulundukları suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ahmet B. (21) ve Selçuk Ö. (20), 15’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Geçen Mart ayında merkez Melikgazi ilçesi Güllük Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Ahmet B. ve Selçuk Ö., komşularının kızı B.İ.’ye, mahalledeki apartmana ait kömürlükte cinsel saldırıda bulundu. B.İ.’nin durumu anlattığı ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan Ahmet B. ve Selçuk Ö. tutuklandı.

Reklam

Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘nitelikli cinsel istismar’ ve ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçlarından yargılanan sanıklar Ahmet B. ve Selçuk Ö., karar duruşmasında hazır bulundu. Suçlamaları reddeden sanıklar, mağdur ile rızası ile ilişkiye girdiklerini ileri sürerek, beraatlarını talep etti. B.İ.’nin avukatı ise müvekkilinde zekâ geriliği olduğunu söyleyerek, sanıkların cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti, sanıklar Ahmet B. ve Selçuk Ö.’ye, ‘nitelikli cinsel istismar’ suçundan 13’er yıl, ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan da 2’şer yıl olmak üzere toplam 15’er yıl hapis cezası verdi ve tutukluluk hallerinin devamını kararlaştırdı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Melikgazi / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.