İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

Market sahibini bıçakladı 10 yıl hapis cezası aldı

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Market sahibini bıçakladı 10 yıl hapis cezası aldı
Paylaş

KAYSERİ, (BGC)- Kayseri’de Temmuz ayında gerçekleşen olayda aldığı kavunun ücretini ödemeyince kendisini ikaz eden market sahibi Ramazan K.’yı bıçakla yaralayan Osman D., ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan cezalandırıldı.

Yahyalı ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, market sahibi Ramazan K. ile müşteri Osman D. arasında, kavun ücretinin ödenmediği gerekçesiyle tartışma çıktı. Osman D., kendisini uyaran Ramazan K.’yı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Yaralanan Ramazan K.’nin durumu babasına bildirmesi sonucu Osman D., jandarma tarafından gözaltına alındı. Sevk edildiği mahkemece tutuklanan Osman D. hakkında, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan dava açıldı. Ramazan K. tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Reklam

Bugün Kayseri 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Osman D., cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Şikâyetçi Ramazan K. ile avukatı Adnan Danış ise mahkeme salonunda hazır bulundu. Daha önceki savunmalarını tekrar ettiğini belirten sanık Osman D., “Pişmanım” dedi. Ramazan K. ise sanığın cezalandırılmasını istediğini söyledi.

Mahkeme heyeti, Osman D.’yi ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan önce ömür boyu hapse çarptırdı ardından eylemin teşebbüs aşamasında kalması ile sanığın duruşmalardaki iyi hali nedeniyle ceza 10 yıla düşürüldü. Mahkeme sanığın tutukluluk halinin de devamına hükmetti.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Yahyalı / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.