İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

LGS Türkiye birincilerinden Akif, lokanta işleten babasına yardım ediyor

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
LGS Türkiye birincilerinden Akif, lokanta işleten babasına yardım ediyor
Paylaş

LİSELERE Geçiş Sınavında (LGS) 500 tam puan alan 181 öğrenciden biri olan Akif Bayam, Kayseri’nin İncesu ilçesinde lokanta işleten babasına yardım ediyor.

İncesu ilçesindeki Vali Sabahattin Çakmakoğlu Ortaokulu’ndan bu yıl mezun olan Akif Bayam, LGS’de tüm sorulara doğru cevap vererek, 500 tam puan aldı. Tam puan alan 181 öğrenciden biri olan Akif Bayam, okul ve tatil döneminde lokanta işleten babası Abdullah Bayam’a yardım ediyor. Akif Bayram, lokantada garsonluk yaparak, döner kesiyor.

Reklam

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, hem babasına yardım eden hem de başarısıyla Türkiye birincilerinden olan Akif Bayam’ı çalıştığı lokantada ziyaret etti. Bayam’ı başarısından dolayı kutlayan Celalettin Ekinci, “Hiçbir özel ders almayan, hiçbir dershaneye gitmeyen ve aynı zamanda babasının lokantasında ona yardım ederek, bu başarıyı sağlayan Akif’i tebrik ediyorum” dedi.

Akif Bayam da Celalettin Ekinci’ye teşekkür ederek, başarıyı düzenli ders çalışması sayesinde yakaladığını söyledi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

İncesu / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.