İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Darptan yargılanan yabancı uyruklu şahıslara 1 yıl 1 ay 3 gün hapis

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Darptan yargılanan yabancı uyruklu şahıslara 1 yıl 1 ay 3 gün hapis
Paylaş

Şeker Mahallesi’nde meydana gelen olayda S.Ç. ile kavga eden M.E.E. ile E.E.E 1 yıl 1 ay 3 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Olay Şeker Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre aracında bulunan S.Ç. ile yabancı uyruklu M.E.E. ve E.E.E. arasında kavga çıktı. Sanıklar hakkında daha sonra yaralama suçundan dava açıldı. Duruşmaya müşteki S.B. gelmezken tutuksuz sanıklar M.E.E. ile E.E.E katıldı.

Reklam

Mahkemede dinlenen tanık, “Otogara bir tanıdığımı yolcu etmek için gelmiştim. İki kişi bir kişiye saldırıyordu” dedi. Sanıklar M.E.E. ile E.E.E suçlamayı reddetti. Sanıkların avukatları ise ,”Mağdur tarafın bıçak çektiğim kamera kayıtlarında görülmektedir. Olay ondan sonra başlamıştır. E.E.E.’nin mağdura vurulmadığı görülmektedir. Müvekkiller sadece meşru müdafaa eyleminde bulunmuştur” dedi.

Mahkeme heyeti sanıklar “nitelikli yağma” suçundan beraat kararı verirken “kasten yaralama “ suçundan her ikisine de 1 yıl 1 ay 3 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti sanıkların cezasını erteledi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.