İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

YRP Kayseri’de istifa

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
YRP Kayseri’de istifa
Paylaş

KAYSERİ (1HA) – Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlığında istifalar gerçekleşti. Felahiye, Tomarza, Develi, Yahyalı ve Kocasinan İlçe Başkanları istifa etti.
Daha önce İl yönetimi tarafından görevden alınan Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç’ın Genel Merkez istifasını istedi. Genel Kurul yapılmayan görevlendirmeyle ilçe başkanlığı yapan YRP Felahiye İlçe Başkanı Muhammed Dulda ve YRP Yahyalı İlçe Başkanı İsmail Korucu ile YRP Tomarza İlçe Başkanı Raşit Karagöz ve YRP Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Atıcı istifa etti.
‘DAHA GÜÇLÜ KADROLARLA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK’
YRP İl Başkanı Önder Narin ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Seçime giderken güçlü kadrolarla ilerlemek istiyoruz. Daha güçlü kadrolarla il başkanlığımız, gençlik ve hanım kollarımız çalışmalarına devam edecek. Yeniden Refah Partisi bayrağını daha üst noktalara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İlçe başkanlarımız çalışma hususunda çok istekli değillerdi” dedi.
İlerleyen saatlerde İl Başkanı Önder Narin tarafından açıklama yapılması bekleniyor.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Felahiye / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.