İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

Eskişehir’de 21 Mart Dünya Ormancılık Günü’nde 8 bin fidan dikildi

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Eskişehir’de 21 Mart Dünya Ormancılık Günü’nde 8 bin fidan dikildi
Paylaş

ESKİŞEHİR (AA) – Eskişehir'de, Orman Bölge Müdürlüğünün 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında düzenlediği “Küllerinden Doğan Ormanlar” etkinliğinde 8 bin fidan, toprakla buluşturuldu.

Orman varlığının artırılması ve gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmak amacıyla organize edilen etkinlik, Odunpazarı ilçesi Karaalan Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Reklam

Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çetin, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin ile protokol üyeleri, kurum personeli ve binlerce öğrenci, 60 dekar alana 6 bin karaçam, 2 bin sedir fidanı dikti.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu'nun da katıldığı etkinlikte, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının mensupları alanın çeşitli yerlerinde fidanlara can suyu verdi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.