İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Kayseri merkezli 3 ilde sigara kaçakçılığı operasyonu

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kayseri merkezli 3 ilde sigara kaçakçılığı operasyonu
Paylaş

KAYSERİ (1HA) – Kayseri merkezli 3 ilde gerçekleştirilen sigara kaçakçılığı operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı. Eş zamanlı operasyonda çok miktarda kaçak tütün ve sahta bandrol da ele geçirildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekiplerince, Kayseri merkezli İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı kaçak sigara operasyonu düzenlendi. Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda yakalama emri bulunan 16 şüpheliden 9’u gözaltına alındı.

Reklam

Adreslerde yapılan aramada ise, 202 bin 800 dal boş makaron, 228 bin 600 dal doldurulmuş makaron, 9 bin 254 sökülmüş Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) bandrolü, 14 bin boş sigara doldurma paketi, 382 kilo bandrolsüz tütün, 10 kilo nargile tütünü, 25 kilo nargile kömürü, 2 elektrikli sigara doldurma makinası, 1 bandrol sökme makinası ve 3 araç ele geçirildi.

Gözaltına alınan 9 şüpheli, suç unsurlarıyla birlikte ilgili birimlere sevk edilirken, geriye kalan 7 kişinin yakalanması için de çalışmalar devam ediyor.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.