İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Ankara'daki kaçakçılık operasyonunda 6 milyon 500 bin sahte bandrollü makaron ele geçirildi

Başkentte akaryakıt ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik operasyonlarda 23 bin litre akaryakıt ve 6 milyon 500 bin sahte bandrollü makaron ele geçirildi.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Paylaş

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri akaryakıt ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik 3 Ekim'de Sincan, Etimesgut ve Gölbaşı ilçelerinde operasyon düzenledi.

Etimesgut ve Sincan ilçelerinde bir iş yeri ile iş yerine ait depo ve tankere gerçekleştirilen operasyonda 23 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Reklam

Ayrıca, Gölbaşı güzergahından Ankara'ya çok sayıda sahte bandrollü makaron sokulacağı bilgisini edinen emniyet güçleri, Niğde-Ankara gişeler mevkisinde tespit edilen araca yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda ise 6 milyon 500 bin makarona el koydu.

Operasyonlar sonucunda yakalanan 4 kişiye adli işlem uygulandı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.