İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Kadının eski eşini darbetmesi kamerada

Çankaya'da Y.K. (37) adlı kadının eski eşi Adem Kobal'ı (37) çalıştığı berber dükkanında darbettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Paylaş

ANKARA, Çankaya'da Y.K. (37) adlı kadının eski eşi Adem Kobal'ı (37) çalıştığı berber dükkanında darbettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından gözaltına alınan Y.K., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Olay, 15 Ekim'de Çankaya’da ilçesinde Adem Kobal'ın çalıştığı berber dükkanında meydana geldi. Bir lokalde garson olarak çalışan Y.K., eski eşi Adem Kobal'n çalıştığı berber dükkanına gitti. Y.K., iddiaya göre yeniden evlenme teklifini kabul etmediği gerekçesiyle Kobal'a tepki gösterdi. Y.K., Adem Kobal'a tokat atıp, itekleyerek darbetti. Kobal ise eski eşini kollarında tutarak kendisinden uzaklaştırmaya çalıştı. Kadının, eski eşini darbettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kobal'ın şikayeti üzerine gözaltına alınan Y.K., ifadesinden sonra serbest bırakıldı. Kobal'ın, daha önce Y.K. hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

Reklam

Adem Kobal, Y.K. ile Mart 2022'de evlenip, 6 Haziran 2023'te boşandıklarını söyledi. Eşinin sadakat yükümlülüğünü yerine getirmediğini ileri süren Kobal, "O yüzden o zaman ona şiddet uygulamıştım ve boşandık. Şiddet uyguladığım için cezaevine düştüm. O da ziyarete geliyordu. 'Çıkıncı tekrar evleniriz' diye konuştuk. Ama sonra ben istemedim. Dükkana geliyor, olay çıkarıyor. Sonra da polis serbest bırakıyor. Uzaklaştırma kararı olmasına rağmen geliyor" dedi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.