İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü barista hayatını kaybetti

ANTALYA'da bir kafede barista olarak çalışan Ahmet Faruk Akgün (24), kullandığı motosiklete otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybetti.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü barista hayatını kaybetti
Paylaş

ANTALYA'da bir kafede barista olarak çalışan Ahmet Faruk Akgün (24), kullandığı motosiklete otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybetti.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Antalya-Burdur kara yolunda meydana geldi. Tufan İlgen yönetimindeki 07 KK 324 plakalı otomobil, kavşakta dönüş yapan Ahmet Faruk Akgün yönetimindeki 07 AZE 482 plakalı motosiklete çarptı. Bir kafede barista olarak çalıştığı öğrenilen Akgün, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre savruldu. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yakındaki özel hastaneye kaldırılan Ahmet Faruk Akgün, kurtarılamadı. Akgün'ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sürücü Tufan İlgen ise gözaltına alındı.

Reklam

Sabah saatlerinde morga gelen Akgün'ün yakınları, cenazeyi alarak defnetmek üzere Kurşunlu Mezarlığı’na götürdü. Akgün'ün iş yerinde işlemleri tamamladıktan sonra Kepezüstü'nde bir arkadaşına uğradığı, oradan da evine gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.