İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Vali Yılmaz: Köylerimize yapılan konutlarımız villa tipinde

OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, depremzede vatandaşlar için yapımı tamamlanan köy evlerinde incelemelerde bulundu.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Paylaş

OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, depremzede vatandaşlar için yapımı tamamlanan köy evlerinde incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz, "Köylerimize yapılan konutlarımız villa tipinde diyebileceğimiz, son derece modern, depreme dayanıklı, çok sağlam ve projeleri de hemşehrilerimizin çok rahat edecekleri, çok kullanışlı projeler" dedi.

Vali Erdinç Yılmaz, ilk olarak Alibozlu Köyü'nde yapımı tamamlanan köy konutlarını inceledi. Vali Yılmaz, inşa çalışması tamamlanan evlerin sadece elektrik eksikliği olduğunu söyledi. Evlerin 141 metrekare olduğunu kaydeden Vali Yılmaz, hak sahipliği için kuraların da çekildiğini kaydetti. Gökçayır Köyü'nde yapımı devam eden konutları da denetleyen Yılmaz 10 köy konutunda çalışmaların yüzde 80 tamamlandığını dile getirdi.

Reklam

Evlerin ocak ayında teslim edileceğini belirten Yılmaz, "Köylerimize yapılan konutlarımız villa tipinde diyebileceğimiz, son derece modern, depreme dayanıklı, çok sağlam ve projeleri de hemşehrilerimizin çok rahat edecekleri, çok kullanışlı projeler. Bu konutları hemşehrilerimize kazandırdığımız için mutluyuz. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. İlimizde depremin izlerini bir an evvel silmek için canla başla çalışıyoruz. Bu konutlarımızın hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum“ dedi. )

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.