İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

İstanbul - Yenidoğan çetesi davasında üçüncü gün: Savunmaların alınmasına devam ediliyor - 3 / Ek bilgilerle

İstanbul'da yenidoğan bebekleri anlaşmalı özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek, haksız kazanç sağlayan ve kusurlu davranışlarda bulunarak ölümlerine neden olan Fırat Sarı ve İlker Gönen'in aralarında bulunduğu 22'si tutuklu 47 sanığın yargılandığı dava üçüncü gününde devam ediyor.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
İstanbul - Yenidoğan çetesi davasında üçüncü gün: Savunmaların alınmasına devam ediliyor - 3 / Ek bilgilerle
Paylaş

Duruşma, Bakırköy Adliyesi 22. Ağır Ceza Mahkemesi Salonu'nun kapasitesinin yetersiz olması sebebiyle konferans salonunda görülüyor. Saat 10.30'da başlayan duruşmada Fırat Sarı ve İlker Gönen'in de aralarında bulunduğu 22 tutuklu sanık, 20 tutuksuz sanık ve taraf avukatları hazır bulundu. Bazı tutuksuz sanıklar ise Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Duruşma tutuklu sanık hemşire Cansu Akyıldırım'ın savunmasıyla başladı. Hemşire Cansu Akyıldırım'ın savunmasıın alınmasının ardından duruşma tutuklu sanık hemşire Çağla Durmuş'un ifadesinin alınmasıyla sürdü.

DURUŞMA 14.15'TE YENİDEN BAŞLADI

Reklam

Mahkeme başkanı saat 13.00 sıralarında duruşmaya ara verdi. Duruşma verilen aranın ardından saat 14.15'te yeniden başladı. Duruşmaya tutuklu sanık hemşire Damla Atak'ın savunmasının alınmasıyla devam ediliyor.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.