İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın söndürüldü x

İSTANBUL Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü laboratuvar ve deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın söndürüldü x
Paylaş

İSTANBUL Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü laboratuvar ve deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında içeride bulunan 86 kişi farklı kliniklere sevk edildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Yangın, öğle saatlerinde İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji bölümünde bulunan laboratuvar ve depo bölümünde çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın sırasında hastane görevlileri ve itfaiye ekipleri tarafından 86 kişi binadan tahliye edildi. Ekipler yaptıkları çalışmada yangını kısa sürede söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Yangının çıkış sebebi yapılacak incelemelerin ardından belli olacak.

Reklam

'AMELİYAT OLACAKTIM'

Hastaneye ameliyat için gelen Bülent Temur, " Bugün ameliyat olacaktım. Yangın çıkınca alarm çaldı bizi de dışarı çıkardılar. Yangının depoda çıktığını söylediler. Biz üçüncü kattaydık. İnsanlar korktu ve hemen dışarı çıktılar. Alarm sesini duyar duymaz dışarı koştum. Ameliyat olamadım" dedi

İlgili Haberler

'ÇOK KORKTUM'

İçeride bulunan Sevil Gürsel ise, "Dumanın bulunduğu kattaydım. Kardiyoloji bölümündeydim. İçerisi duman doldu ve katın tahliye edilmesi söylendi. Çok korktum içeride kaldım sandım" ifadelerini kullandı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.