İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Öğretmeni silahla yaralayan kadın: “K.Ç.K. bana psikolojik şiddet uygulandı”

Kocasinan İlçesi’nde kendisini hamile bıraktığını iddia ettiği K.Ç.K. isimli öğretmeni silahla yaralayan kadının yargılanmasına devam edildi.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Öğretmeni silahla yaralayan kadın: “K.Ç.K. bana psikolojik şiddet uygulandı”
Paylaş

Olay, 5 şubat 2024 saat 12:30’da Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi’nde bulunan Şehit Haldun Ateş Ortaokulu'nda meydana geldi. Öğretmen K.Ç.K. ile Ş.A. adındaki kadın arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda Ş.A. yanında getirdiği tabancayla ateş aldı. K.Ç.K. kafasını sıyıran mermi nedeniyle hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Ş.A.’yı olayda kullandığı silahla yakalarken öğretmen K.Ç.K. ambulansla Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi. Ş.A. gözaltına alınırken polis olay ilgili soruşturma başlattı.


Tutuklu sanık Ş.A.’nın yargılandığı davaya devam edildi. Müşteki ikinci mahkemeye de gelmedi. Bugün ki duruşmaya tutuklu sanık Ş.A., 1.5 yaşındaki kızı ve taraf avukatları katıldı.

Reklam


SANIK Ş.A.: “HER ŞEYİMİ, ÖZGÜRLÜĞÜMÜ DAHİ ALDI”
Mahkemeye öğretmenden olduğunu iddia ettiği kızı ile gelen tutuklu sanık Ş.A.: “Kasıtlı olarak bir şey yapmadım. Beni sürekli eşime söylemekle tehdit ediyordu. Psikolojik şiddet uyguluyordu. O gün oraya kendimi öldürmeye gittim. Üstüme çullanmasa kendimi öldürecektim. K.Ç.K. her şeyimi aldı, özgürlüğümü dahi aldı”dedi.

Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek eksiklikler için duruşmayı erteledi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kocasinan / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.