İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

3 kişinin öldüğü kazada, freni boşalan kamyon, ışıkta bekleyen araçlara çarpmış

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinde, 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı kazaya, kamyonun neden olduğu belirlendi.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
3 kişinin öldüğü kazada, freni boşalan kamyon, ışıkta bekleyen araçlara çarpmış
Paylaş

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinde, 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı kazaya, kamyonun neden olduğu belirlendi. Jandarmanın ilk tespitine göre kamyonun freninin boşaldığı, kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldığı bildirildi.

Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Nazarköy Kavşağı'nda meydana geldi. Torbalı'dan Kemalpaşa yönüne giden 3 otomobil, kamyon, hafif ticari araç ve servis minibüsü kazaya karıştı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Darik Şeneren (45), Buse Asena Köymen (31) ve Murat Gül'ün (49) yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan 3'ü ağır, 7 kişi ise ilk müdahalelerinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Ölen 3 kişinin cenazesi ise İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Reklam

Jandarmanın yaptığı ilk incelemede, kazaya, patates yüklü kamyonun neden olduğu belirlendi. Kamyonun freninin boşaldığı kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldığı bildirildi.

Kazada hayatını kaybeden Buse Asena Köymen'in MHP İzmir eski il yöneticilerinden İlhan Cemal Köymen'in kızı ve MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kürşat Köymen'in kardeşi olduğu bildirildi.

İlgili Haberler

Yaralıların hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.