TÜRSAB Erciyes BTK Başkanı Mart: “Kayseri’nin turizmde hak ettiği payı alması için çabalıyoruz”
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya ve beraberindeki heyet Erciyes Kayak Merkezi sezon açılışı için Kayseri’ye geldi.
Erciyes Kayak Merkezi’nde düzenlenen Kayseri Info Programında konuşan TÜRSAB Erciyes BTK Başkanı Ali Emre Mart, “Kayseri'nin turizmde hak ettiği payı alması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. TÜRSAB olarak Türkiye değil, dünyanın en kurumsal ve en büyük turizm örgütüyüz. Bunu da herkesin bilmesini istiyoruz” dedi.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya ve beraberindeki heyet Erciyes Kayak Merkezi sezon açılışı için Kayseri’ye geldi. Erciyes Kayak Merkezi’nde düzenlenen Kayseri Info Programında konuşan TÜRSAB Erciyes BTK Başkanı Ali Emre Mart, “Her bölgemiz bizim gibi kendi bölgelerini tanıtmak için bir gayret içerisinde. Biz de sezon açıldığı için Firuz Başkan ve yönetim kurulu üyesi ayrıca Sayın Valim belediye başkanımızla istişare ederek bölgede böyle bir Info ve tanıtım gezisi yaptık. Bunun haricinde hem şehir dışından seyahat acenteleri katıldı bu programa. Ayrıca 10’a yakın ulusal medya misafirlerimizi de ağırlıyoruz. Bu bizim için çok önemli ulusal basında Kayseri'nin daha çok ön plana çıkmasını istiyoruz. Biz kendimiz için ya da acentelerimiz için bu programı yapmıyoruz. Tamamen Kayseri'nin turizmde hak ettiği payı alması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. TÜRSAB olarak Türkiye değil, dünyanın en kurumsal ve en büyük turizm örgütüyüz. Bunu da herkesin bilmesini istiyoruz. Bu yolda da çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.





