İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı - 3 / Ek görüntü ve bilgilerle

Yalova'dan Rusya'ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı Yeniköy önlerinde arıza yaşayan 'Cordelia Moon' isimli tanker nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı - 3 / Ek görüntü ve bilgilerle
Paylaş

Yalova'dan Rusya'ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı Yeniköy önlerinde arıza yaşayan 'Cordelia Moon' isimli tanker nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı. Tanker, Kıyı Emniyetine bağlı römorkörler yardımıyla çekildi.

Yalova'dan Rusya'ya gitmekte olan olan 274 metre uzunluğunda 50 metre genişliğindeki Panama Bayraklı Cordelia Moon isimli tankerin arıza yapması nedeniyle Boğaz trafiği saat 13.50'de askıya alındı. Kıyı Emniyetine bağlı 3 botun müdahalesi sürdüğü sırada konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yalova'dan Rusya'ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı Yeniköy önlerinde arıza yaşayan 'Cordelıa Moon' isimli tanker nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı" ifadeleri yer aldı.

Reklam

'CORDELIA MOON' RÖMORKÖRLERLE ÇEKİLDİ

Panama Bayraklı Cordelia Moon isimli tanker arızanın ardından Kıyı Emniyetine bağlı 3 römorkör Yeniköy açıklarına geldi. 'Cordelia Moon' 3 römorkörün yardımıyla kurtarılarak bulunduğu yerden çekildi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.