İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

Kayseri'de kaçak kazı yapanlara suç üstü baskın!

Felahiye’de kaçak kazı yapıldığına dair gelen ihbar üzerine jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 1. derece Sit Alanı olan Başhöyük Tümülüsünde kaçak kazı yapan M. Y., M.B., E.B. ve C.B. suçüstü yakalandı.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kayseri'de kaçak kazı yapanlara suç üstü baskın!
Paylaş

Felahiye İlçesi Silahtar Mahallesinde kaçak kazı yapıldığına dair alınan duyum üzerine İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kom Şube Müdürlüğü ile koordine kurularak yapılan çalışma sonucu, 1. Derece Sit Alanı olan Başhöyük Tümülüsünde kaçak kazı yapan M. Y., M.B., E.B. ve C.B. suçüstü yakalandı.
Şüpheli şahıslarla birlikte yaklaşık 25 metre uzunluğundaki kazı alanında ele geçirilen 1 Adet invertör, 3 adet akü, 15 metre kablo, 1 adet darbeli matkap, 6 adet matkap ucu, 2 adet gaz maskesi, makara sistemi vb. 25 kalem 57 adet muhtelif malzemeler muhafaza altına alındı. Olay ile ilgili tahkikata başlanıldı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Felahiye / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.