İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

38 Ayar Adamın sırrı belli oldu

Kayseri’de uzun süredir merak uyandıran 38 Ayar Adam’ın sırrı belli oldu.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
38 Ayar Adamın sırrı belli oldu
Paylaş

Kayserispor Kapalı Kale Taraftar Grubu, Vali Gökmen Çiçek’i depremdeki üstün gayretinden dolayı 38 Ayar Adam diye nitelendirdi.
Kayseri’de son zamanlarda reklam panolarında ve sosyal medyada sıkça paylaşılan, pek çok kişi tarafından merak edilen 38 Ayar Adam’ın sırrı ortaya çıktı. 6 Şubat, Asrın Felaketi’nde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, gösterdiği gayret ve çabayla pek çok kişi tarafından takdir edilmişti. Kapalı Kale Taraftar Grubu, depremin 2. Yıl dönümünde şehri 38 Ayar Adam, afişleriyle donatmıştı. Vatandaşlar bu sloganın ne olduğunu merak ediyordu. Kapalı Kale, Vali Çiçek’i 38 Ayar Adam olarak adlandırdı.
Asrın felaketinde Kahramanmaraş’a koordinatör vali olarak görevlendirilen Gökmen Çiçek, akabinde ise Adıyaman’da görev yaptı. Deprem bölgesindeki koordineli çalışması ve sorunları hızlı çözmesi, depremzede vatandaşların hayatlarını kolaylaştırdı. Aldığı insiyatifler, kararlılık ve dirayet ile adından söz ettirdi.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.