İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

Anbar Mahallesi'ndeki imar değişikliği için keşif yapılacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesi'nde 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planında cami olarak belirlenen alanın akaryakıt istasyonuna dönüştürülmesi oy çokluğuyla kabul edilmişti. CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy’un konuyu yargıya taşımasının ardından mahkeme, 21 Şubat’ta yerinde keşif yapılmasına karar verdi.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Anbar Mahallesi'ndeki imar değişikliği için keşif yapılacak
Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde; Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planında cami olarak planlanan alanın akaryakıt istasyonuna çevrilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy ise kararı mahkemeye taşıdı. Mahkeme heyeti, ara kararla 21 Şubat Cuma günü yerinde keşif yapılmasına karar verdi. Yapılacak keşif sonrası, bilirkişi raporuna göre karar verilmesi bekleniyor.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Melikgazi / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.