İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Kırıkkale'de 1 öğretmen ve 28 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, okuldaki öğle yemeğinden sonra rahatsızlanan 1 öğretmen ile 28 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kırıkkale'de 1 öğretmen ve 28 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Paylaş

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, okuldaki öğle yemeğinden sonra rahatsızlanan 1 öğretmen ile 28 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Tüm General Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğrenciler ve bazı öğretmenler öğle yemeğinde öğretmenevinden gelen pilav ve tavuk yedi. Saat 15.30 sıralarında öğretmen ve öğrencilerde mide bulantısı ile baş dönmesi şikayetleri ortaya çıktı. Bunun üzerine okul yönetimi durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Öğrenciler Y.Ö. (16), M.Z. (17), S.S. (17), U.P. (16), A.D.S. (17), E.U. (14), A.E. (15), İ.A.Ş. (16), Ö.V. (14), Ç.U. (15), Z.Ö. (16), E.S.Ö. (17), İ.K. (16), G.D. (16), R.Ş. (17), B.Y. (17), A.K. (17), N.Ö. (17), S.G. (17), K.O. (15), E.Y.Ç. (15), D.K. (17), M.A. (14), A.S. (17). Y.C.Ç. (14), M.Z. (17), S.Z. (16) ve F.C. (17) ile öğretmen G.B. (34), gıda zehirlenmesi şüphesiyle sağlık görevlilerince Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınanların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Reklam

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.