İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

Başkentte doğal gazdan zehirlenen 3 kişi toprağa verildi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde dün doğal gazdan zehirlenen aynı aileden 3 kişi için cenaze töreni düzenlendi.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Başkentte doğal gazdan zehirlenen 3 kişi toprağa verildi
Paylaş

Ahmet Efendi Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Ayşe Aktaş (72) ile eşi Halim Aktaş (74) ve oğulları Hakan Aktaş (43) Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlçenin İvedik Caddesi Mustafa Kemal Lisesi karşısında bir evde yaşayan Ayşe Aktaş ile eşi Halim Aktaş ve oğulları Hakan Aktaş'tan dün haber alamayan yakınları, durumu polise bildirmişti. Savcılıktan alınan izinle eve giren polis ekibi, 3 kişinin cansız bedenini bulmuştu.

Reklam

Olay yerine sevk edilen Başkent Gaz ekiplerince yapılan incelemede doğal gaz kaçağı tespit edilen binanın sakinleri tahliye edilip yapı mühürlenmişti.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.