İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Kanser hastası çocuklara motosikletçilerden destek

Kayseri'de kanser tedavisi gören çocuklar için motosiklet kulübü üyeleri kan bağışında bulundu.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kanser hastası çocuklara motosikletçilerden destek
Paylaş

Alfa Kayseri Motosiklet Kulübü üyeleri, kanser hastası çocuklara kan bağışı desteği için, Kansere Karşı Birlikte Derneği (KANKA) Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesine geldi.

Kulüp Başkanı Salih Mert Uysal, Kayseri'nin en büyük motosiklet gruplarından olduklarını ve sosyal farkındalık oluşturmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Reklam

Kanser hastası çocukların tedavisinde gerekli kan ihtiyacını karşılamak için ekip olarak yola çıktıklarını anlatan Uysal, "Sadece motor üstünde giden arkadaşlar olmak yerine, sosyal sorumluluk projeleri üreten, birbirine faydalı olabilen bir ekip olarak burada bulunmak istedik." dedi.

Uysal, 60 kişilik ekiple kan bağışında bulunduklarını, ilerleyen günlerde de kan bağışı için etkinlikler düzenleyeceklerini dile getirdi.

İlgili Haberler

Grup üyelerinden Arif Güven Şahin, motosikletliler olarak kanser hastaları için yola çıktıklarını vurguladı.

Yılmaz Caner de duyarlı bir grup olduklarını ve insanlara yardım etmek için bir araya geldiklerini ifade etti.

Reklam

Alaattin Bozkurt ise hayatında ilk kez kanser hastası birine can olabilmesi için kan bağışı yaptığını kaydetti.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.