İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

Konya'da 2 kişinin öldüğü trafik kavgası davasında 2 sanığa hapis cezası

Konya'nın Meram ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı trafik kavgasına ilişkin davada sanıklardan birine 22 yıl 6 ay, diğerine 17 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Konya'da 2 kişinin öldüğü trafik kavgası davasında 2 sanığa hapis cezası
Paylaş

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Rıfat Y. ve Mehmet Mert Y. ile yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Son sözleri sorulan sanıklar Rıfat Y. ve Mehmet Mert Y, beraatlerini istedi.

Reklam

Mahkeme heyeti sanık Rıfat Y'ye "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 2 kez 5'er yıl ve "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Heyet, sanık Mehmet Mert Y'yi de "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 5 yıl ve "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 12 yıl 6 ay hapisle cezalandırdı.

İlgili Haberler

-Olay

Aydoğdu Mahallesi'nde 7 Eylül 2022'de Rıfat Y. ve Mehmet Mert Y. ile Şükrü Çetin, Ali Çetin, Bekir Çetin, Yasin Çetin ve Ahmet Çetin arasında çıkan trafik kavgasında silahla yaralanan Şükrü Çetin ve Ahmet Çetin hastanede hayatını kaybetmişti.

Reklam

2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kavgaya ilişkin gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri adliyede tutuklanan şüpheliler hakkında dava açılmıştı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.