İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Vekil Ersoy’dan Öğretmenevi için soru önergesi

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yıkılan Kayseri Öğretmenevi yerine yeni bir yapının inşa edilmemesi ve tahsis edilen binanın ise kullanıma açılmaması üzerine Millî Eğitim Bakanlığına yazılı soru önergesi verdi.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Vekil Ersoy’dan Öğretmenevi için soru önergesi
Paylaş

Kayseri’de 6 Şubat depremleri sonrası yıkım kararı verilerek yıkılan Öğretmenevi binasının yerine yeni bir yapı inşa edilmemesi ve tahsis edilen binanın kullanıma açılmaması üzerine MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Millî Eğitim Bakanlığına yazılı soru önergesi verdi.

Milletvekili Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Kayserimizde eğitim camiasına yıllarca hizmet eden ve 6 Şubat depremleri sonrası yıkım kararı verilerek yıkılan Kayserimizin tek öğretmenevinin yerine henüz yeni bir yapının inşa edilmemesi ve tahsis edilen binanın kullanıma açılmaması üzerine Millî Eğitim Bakanlığına yazılı soru önergesi verdik. Kayseri gibi büyük ve gelişmiş bir şehirde öğretmenevi eksikliğinin devam etmesi önemli bir ihtiyaç olarak karşımızda durmaktadır. Sürecin bir an önce tamamlanması için konunun takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.