AK Partili Melekoğlu, “Fuara katılamayan insanlar 'eyvah' diyecek”
Tokgöz Grup tarafından Kayseradar medya sponsorluğunda gerçekleştirilen Kayseri’nin ilk konut ve yapı fuarında konuşan, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, “Ben inanıyorum ki bu fuara katılamayan geç kalan insanlar eyvah demiştir. İnşallah seneye daha büyük alanda daha güzel bir şekilde yapılır” dedi.
Tokgöz Grup tarafından 3-6 Temmuz tarihleri arasında Kayseradar medya sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Kayseri’nin ilk konut ve yapı fuarının 3. gününde de ziyaretçilerin ilgisi ile fuar devam ediyor.
Burada konuşan AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, “Bu ilgi alakayı görünce çok mutlu oldum gerçekten durmadan da zil çalıyor ticaret oluyormuş onun da anlamının ne olduğunu öğrendik. Mustafa bey fuarı da gerçekten bayağı profesyonel şekilde yapmış. Ben inanıyorum ki bu fuara katılamayan geç kalan insanlar eyvah demiştir. İnşallah seneye daha büyük alanda daha güzel bir şekilde yapılır” ifadelerinde bulundu.





