İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yolsuzluk, sahtekarlık, delege pazarlığı CHP'nin içinde var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı:

· 2 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yolsuzluk, sahtekarlık, delege pazarlığı CHP'nin içinde var"
Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ise şu şekilde:

"Zirvemiz, İslam dünyasının İsrail saldırganlığına karşı ortak iradesini ve Katar’la olan dayanışmasını güçlü bir şekilde ortaya koydu.
Türkiye, her koşulda Filistin davasının bayraktarı olmayı sürdürecek.
Önümüzdeki günlerde yapılacak BM Genel Kurulu sırasında da insanlık cephesinin genişlemesini temenni ediyorum.
Son dönemde BM oylamalarında çıkan sonuçlar, İsrail’in giderek yalnızlaştığını gösteriyor.
Türkiye’nin savunduğu iki devletli çözüm tezi, artık küresel çoğunluğun ortak iradesi haline geldi. Biz, bir kez daha BM zemininde bunu haykıracağız.
Netanyahu, Hitler ile ideolojik açıdan akrabadır İsrail’i yönetenler radikal anlayışlarını, faşist bir ideolojiye dönüştürmüş bir cinayet şebekesinden başka bir şey değil. Siyonist İsrail, illa bir yerle irtibatlandırılacaksa o, terörizm ve faşizmdir.
(CHP’nin şaibeli kurultay davası) Biz davanın hiçbir yerinde AK Parti olarak yokuz. Neymiş? CHP'den bazı başkanlar, meclis üyeleri, bizim partimize katılmışlar. Katılmak isteyenlere biz 'Niye geliyorsunuz' mu diyeceğiz? Bizim kapımız açık.
CHP'deki kopmalar 100 yıllık partiyi hırsızlık çetesinin fedaisi haline getirenlere bir tepki. Muhalefetten gelenler için AK Parti’ye katılmak, parti değişikliğinin ötesinde temiz siyaset ile buluşmak demek.
Rüşvet, haraç, yolsuzluk, sahtekarlık, irtikap ve delege pazarlığı bunların içinde var. Önce sen kendi içindeki bu olumsuzlukları temizlemeye bak. İta amirlerinden izin almadan konuşamayan bir CHP yönetimi var. Böyle siyaset olur mu?
Sokak çağrısı yapanlar millete ihaneti tescillenmiş tipler FETÖ artıkları, siyasi çıkmazdaki muhalefeti aparat olarak görüyor ve onların safında yer alıyor. Sokakları karıştırmaya, kaos ve kargaşa oluşturmaya çalışanlara asla eyvallah etmeyiz."

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.