İçeriğe geç
7 Ekim 2026, Çarşamba

Fuarın ilk satışını ÖZ-DE İnşaat yaptı

2. Konut ve Yapı Fuarı bugün ziyaretçilerine kapılarını açtı.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Fuarın ilk satışını ÖZ-DE İnşaat yaptı
Paylaş

2. Konut ve Yapı Fuarı bugün ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarın ilk satışı ÖZ-DE İnşaat tarafından gerçekleşti. ÖZ-DE İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Baki Özgül, “Hakan Bey’e hayırlı olsun. Bir süredir kendisi ile pazarlıktaydık. Kendisi de fuarı fırsat bilerek geldi” dedi.

Tokgöz Grup tarafından organize edilen 2. Konut ve Yapı Fuarı 25-28 Aralık 2025 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarın ilk satışı ÖZ-DE İnşaat tarafından gerçekleşti. ÖZ-DE İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Baki Özgül, ilk satışın alımını yapan Hakan Bey’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Hakan Bey’e hayırlı olsun. Bir süredir kendisi ile pazarlıktaydık. Kendisi de fuarı fırsat bilerek geldi” şeklinde konuştu.

Reklam

Müşteri Hakan Budak ise; “Uzun süredir araştırıyordum. Çok baktım ama Baki Bey’in projesi çok hoşuma gitti. Yeri ve konumu olarak çok güvendik. Kafamda bir rakam vardı. İbrahim Bey’in yardımcı olması da sebep oldu. İnşallah hayırlısıyla oturacağız. Baki Bey’e çok güveniyorum” ifadelerinde bulundu.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.