Pınarbaşı-Gürün ve Göksun yolu trafiğe kapatıldı
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Pınarbaşı-Gürün ve Göksun karayollarının çift taraflı olarak bütün araçlara trafiğe kapatıldığını duyurdu.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yol kontrol denetimleri sonucunda;
Kayseri- Erciyes, Nevşehir, Ankara, Sivas, Pınarbaşı, Yozgat ve Niğde karayolları trafiğe açık durumdayken Pınarbaşı-Göksun ve Pınarbaşı-Gürün karayolları ise çift taraflı olarak bütün araçlara trafiğe kapatıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü de; akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmurun, yüksek kesimlerde kuvvetli kar ve tipi görüleceğini tahmin ederek 'sarı' kodlu uyarıda bulundu.





