İçeriğe geç
29 Eylül 2026, Salı

Fuar38'e Nostaljik Seferler Başlıyor

Fuar38 kapsamında eski günlere dönmek isteyen vatandaşları o eski kırmızı minibüsler ile seferler yaparak farklı mahallelerden vatandaşları fuar alanına götürüyor.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Fuar38'e Nostaljik Seferler Başlıyor
Paylaş

Kayseri’de nostalji rüzgarı esiyor. Fuar 38 kapsamında geçmişin o eski anlarına götürüyor. Bir dönemin simgesi olmuş dolmuşlar ile düzenlenecek olan fuar seferlerleri farklı mahallelerde düzenlenecek 7 Ağustos Cuma akşamı saat 19.00'da Yenimahalle'de yapıldı. 
Günlük yaşamın koşturmasından uzaklaşıp hatıralardaki o eski günlere dönmek isteyen vatandaşlar Fuar38 bu deneyimi vatandaşlara sunuyor. Sosyal medya üzerinden duyurusu yapılan yolculukta “Kemerleri bağlayın, nostalji rüzgarına kapılıyoruz” sloganları ile duyurusu yapılan organizasyon, klasik ulaşımı nostaljik bir evreye taşıdı.

Fuarlarda akıllara kazınan o kırmızı minibüsler, motor sesi bunun yanı sıra şoförlerin “Fuar’a, Fuar’a”!” diye seslenmeleri ile bu etkinlik gerçekleşti.

Reklam

Katılımcıları eski zamanlara götüren bu yolculuk, nostaljinin o eski samimi havasını deneyimlemek isteyen herkesi saat 19.00’da Yenimahalle Meydanı’ndaki başlangıç noktasından alıp fuar alanına götürerek bu heyecanı vatandaşlara yaşattı.  Geçmişe duyulan özlemi giderirken aynı zamanda vatandaşların yeni anılar biriktirmesine olanak sağlayacak bu etkinliğin ilerleyen günlerde farklı mahallelerden de seferler düzenlenerek yapılması planlanıyor.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.