Türkan Şoray ve Kadir İnanır Kayseri’de Perdeye Yansıyor
Fuar38 kapsamında bu akşam saat 21.00'de Yeşilçam'ın sevilen eseri "Kara Gözlüm" izleyici ile buluşacak.
Kayseri’de Kocasinan Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Fuar38 tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda bu akşam yaz aklarına açık hava sineması etkinliği ile renk katacak. 38 gün boyunca devam edecek fuarın 12. Gününde Türk sinemasının klasikleşmiş yapımlarından “ Kara Gözlüm” sinema filmi Kadir Has Fuar Parkı Alanı’nda seyircisi ile buluşacak.
Fuar38 Yaz Sinema Günleri, bu akşam saat 21.00’den itibaren Kayserili sinemaseverler ile buluşacak. Başrollerini Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın üstlendiği yapımda, balıkçılık mesleğini yapan Azize ve müzisyen Kenan’ın aşkını konu ediniyor. Etkinliğe katılım sağlayacak vatandaşlar, hafızalarda yaşatılan bu nostaljik filmi açık hava sineması etkinliğinde aileleri ve sevdikleri ile birlikte yıldızların altında tekrardan özel gösterim ile izleyebilecek.
Fuar38 etkinlikleri her yaştan vatandaşa hitap eden Yaz Sinema Günleri ilerleyen günlerde de vatandaşlar ile buluşmaya devam edecek.





