Başkan Melekoğlu, "Gençlerimizin siyasete olan ilgisi bizler için büyük bir gurur meselesi"
AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, 18 yaşına girdiği ilk gün AK Parti'ye gelerek üye olmak isteyen bir genci partilerine kazandırdıklarını belirterek, "Gençlerimizin siyasete olan ilgisi ve ülkemizin geleceğinde sorumluluk alma isteği bizler için büyük bir gurur vesilesi" dedi.
AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 18 yaşına girdiği ilk gün AK Parti teşkilatına gelen bir gencin partiye üye olduğunu duyurdu.
Gençlerin siyasete ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Melekoğlu, “18 yaşına girdiği ilk gün, büyük bir heyecanla teşkilatımıza gelerek partimize üye olan ve görev almak istediğini ifade eden genç kardeşimizin üyeliğini yaptık. Gençlerimizin siyasete olan ilgisi ve ülkemizin geleceğinde sorumluluk alma isteği bizler için büyük bir gurur vesilesi” ifadelerini kullandı.





