İçeriğe geç
7 Ekim 2026, Çarşamba

Talas Öğretmenevi yapımında sona gelindi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Talas’ta bulunan bir binanın onarılarak Öğretmenevi olarak kullanılması için yapılan çalışmalarda sona gelindi.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Talas Öğretmenevi yapımında sona gelindi
Paylaş

Talas’ta bulunan bir binanın onarılarak Öğretmenevi olarak kullanılması için yapılan çalışmalarda sona gelindi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje için 46.200.000 lira ödenek tahsis edilmişti.
İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve beraberindeki heyet, Talas ilçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Talas Öğretmenevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen, öğretmenevinin mevcut durumu ve tamamlanma süreci hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnşaatın son durumu, yürütülen çalışmalar ve hizmete alınma sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Talas / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.