İçeriğe geç
1 Ekim 2026, Perşembe

Sarız’da 1 kişinin öldüğü akraba kavgası nedeniyle açılan dava görülmeye devam etti

Sarız ilçesinde akrabalar arasında çıkan ve bir kişinin vefat ettiği olay nedeniyle açılan davada sanıkların yargılanmasına devam edildi.

· 2 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Sarız’da 1 kişinin öldüğü akraba kavgası nedeniyle açılan dava görülmeye devam etti
Paylaş

Olay, Ağustos 2025’te Sarız ilçesinde meydana geldi. Akrabalar arasında bıçaklı-silahlı kavga çıktı. Kavgada yaralanan Mehmet E., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay nedeniyle açılan davanın bugün görülen duruşmasına, olayda hayatını kaybeden Mehmet E.’nin yakınları S.E., H.Y., S.E., Ş.Ö. ile taraf avukatları katıldı. Sanıklar E.E., S.E., O.E. ve H.E. duruşmaya katılmadı. MÜŞTEKİLERDEN S.E.: ADALET İSTİYORUM Mahkemede konuşan müşteki avukatı, “Sanık S.E., O.A.’ya ‘Mehmet E.’yi yıktık.

Reklam

Sıra sizde’ diyor” dedi ve tevsii tahkikat taleplerinde bulundu. Katılan S.E. ise, “Kalp krizi bizim sülalemizde kroniktir. Geçtiğimiz günlerde erkek kardeşimi de kalp krizinden kaybettik.

Ağabeyim olay günü darptan düşüyor. Dört kişi tek başına ağabeyimi hunharca darp etmiştir. Karşı tarafta alkol, kumar, her şey var.

İlgili Haberler

Ben adalet istiyorum” diye belirtti. Katılan H.Y. ise, “Şikâyetçiyim. Kamera kayıtlarının incelenmesini istiyorum.

Önce Rabb’ime, sonra size sığınıyorum” ifadelerini kullandı. Katılan S.E. de, “Şikayetçiyim. Olay anı görüntülerinin izlenmesini istiyorum.

Reklam

Öyle rahat davranıyorlar ki. Ben sadece adalet istiyorum. Madem Mehmet E. yere düşmüş, insan bir ambulans çağırır” ifadelerini kullandı.

Katılan Ş.Ö. ise, “Sanıkların avukatlarından bizim çok iyi bildiklerimiz de var. Adalet istiyoruz. 2023 yılında sanıklardan E.E., bize ‘Mehmet E. evin direği, ona iyi bakın’ dedi.

Kalp rahatsızlığından haberleri vardı. Hâlâ vazgeçmediler. Evimizin oralarda geziyorlar” dedi.

Sanıklardan S.E.’nin avukatı, “Olaydan önce kavga yok. Miras nedeniyle kavga yok. Karşı tarafın kavgası tapu müdürüyle.

Bizimkilerin alakası yok. Müvekkilim vurmuyor. Yerden kaldırıyor, hastaneye götürüyor.

Polis kendisini hastane bahçesinde beklerken gözaltına alınmıştır” diye belirtti. Daha sonra olay anının kamera kayıtları izlendi. Mahkeme heyeti, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.