KTO seçimlerinde Ali Alkan, kendi komitesinde de Ömer Gülsoy'a kaybetti
Kayseri Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Oda Meclisi seçimlerinde başkan adayı olan Ali Alkan, 61 komiteden ikisini alabildi. Ali Alkan, kendisinin de bulunduğu Mimarlık, Mühendislik ve Teknik Danışmanlık Komitesini başkan Ömer Gülsoy'a kaptırdı.
Kayseri Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Oda Meclisi seçimlerinde başkan adayı olan Ali Alkan, 61 komiteden ikisini alabildi. Ali Alkan, kendisinin de bulunduğu Mimarlık, Mühendislik ve Teknik Danışmanlık Komitesini başkan Ömer Gülsoy'a kaptırdı. Kayseri Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Oda Meclisi seçimleri, Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı'nda yapıldı.
Kırmızı liste ile seçime giren mevcut başkan Ömer Gülsoy, 61 komitenin 59'unu kazanarak 4 yıl daha Kayseri Ticaret Odası Başkanı oldu. Mavi liste ile seçime giren Ali Alkan ise, Bina İklimlendirme ve Yalıtım Hizmetleri ile E-Ticaret komitelerini kazanabildi. Öte yandan Ali Alkan'ın da yer aldığı Mimarlık, Mühendislik ve Teknik Danışmanlık Komitesi'nde seçimi Ömer Gülsoy'un listesi kazandı.
Böylece Alkan, kendi meslek komitesinde de seçimi Gülsoy'a karşı kaybetmiş oldu.
Haber: Kayserim.net Haber Merkezi
Kayseri





