Anahtar Parti İl Başkanı Kılıç, "Kazanan Kayseri’miz, ticaret ve üretim dünyamız olsun"
Anahtar Parti Kayseri İl Başkanı İbrahim Kılıç, Kayseri Ticaret Odası Başkanlığı'na seçilen Ömer Gülsoy'u tebrik ederek, "Kazanan Kayseri’miz, kazanan ticaret ve üretim dünyamız olsun" dedi.
Anahtar Parti Kayseri İl Başkanı İbrahim Kılıç, Kayseri Ticaret Odası Başkanlığı'na seçilen Ömer Gülsoy'u tebrik ederek, "Kazanan Kayseri’miz, kazanan ticaret ve üretim dünyamız olsun" dedi. Anahtar Parti İl Başkanı İbrahim Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada Kayseri Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Ömer Gülsoy'u tebrik etti. Başkan Kılıç açıklamasında, "Kayseri Ticaret Odamızın seçim sürecinin şehrimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum.
Üyelerimizin teveccühüyle yeniden göreve seçilen Sayın Ömer Gülsoy’u ve ekibini tebrik ediyor, yeni dönemde Kayseri’mizin ticaretine, üretimine ve istihdamına katkı sağlayacak çalışmalarında başarılar diliyorum. Demokratik bir yarış içerisinde ortaya koyduğu irade, emek ve gayret dolayısıyla Sayın Ali Alkan’a ve ekibine de teşekkür ediyorum. Seçimler geride kalır, Kayseri için çalışma sorumluluğumuz devam eder.
Şehrimizin ortak menfaatleri söz konusu olduğunda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın kıymetli olduğuna inanıyorum. Kazanan Kayseri’miz, kazanan ticaret ve üretim dünyamız olsun" ifadelerine yer verdi.
Anahtar Parti İl Başkanı Kılıç, "Kazanan Kayseri’miz, ticaret ve üretim dünyamız olsun"(1 kare)
Haber: Kayserim.net Haber Merkezi
Kayseri





