İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Beyşehir Gölü’nde denetimler devam ediyor

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Beyşehir Gölü’nde denetimler devam ediyor
Paylaş

KONYA (AA) – Beyşehir Gölü'nde av yasağına yönelik gerçekleştirilen denetimler 9 günlük bayram tatilinde de devam etti.

Konya ve Isparta illeri sınırları içerisinde yer alan gölde 15 Mart'ta başlayan balık av yasağı sürüyor. 15 Haziran'a kadar devam edecek av yasağına ilişkin olarak ekipler denetimlerini sürdürüyor.

Reklam

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, 24 saat boyunca göl çevresinde mesai yürütüyor. Çalışmalara jandarma ekipleri de destek veriyor.

Denetimlere ilçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Özver de eşlik ediyor. Su kontrol ekiplerince yapılan son denetimlerde bulundurulması yasak olan av malzemelerinin ele geçirildiği duyuruldu.

İlgili Haberler

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, av yasağı süresince kaçak avlanmaya geçit verilmediğine ve bundan sonra da verilmeyeceğine vurgu yapılarak, yasak dönemde ele geçirilen tekne ve av malzemelerine el konulduğu belirtildi.​​​​​​​

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.