İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Keman sanatçısı Nigel Kennedy, CSO Ada Ankara’da müzikseverlerle buluştu

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Keman sanatçısı Nigel Kennedy, CSO Ada Ankara’da müzikseverlerle buluştu
Paylaş

ANKARA (AA) – Dünyanın en çok satan klasik müzik albümüne imza atan İngiliz keman sanatçısı Nigel Kennedy Başkentli müzikseverlerle buluştu.

CSO Ada Ankara Ziraat Bankası Ana Salon'da, Nigel Kennedy, çello sanatçısı Beata Urbanek-Kalinowska ile “Heart and Soul” isimli konser verdi.

Reklam

Kennedy ve Kalinowska, besteciler Handel Halvorsen, Johann Sebastian Bach, Ryuichi Sakamoto ile Nigel Kennedy'in kendi eserlerinden örnekler seslendirdi.

Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en çok satan klasik müzik albümü Vivaldi'nin Dört Mevsimini çaldığı albüm ile giren keman sanatçısı Nigel Kennedy, konser süresince keman, elektro keman ve piyano çalarak müzikseverlere performans sergiledi.

İlgili Haberler

Kennedy, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Türk Telekom Opera Salonu'nda 7 Nisan'da aynı isimli konserle sahne alacak.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.