İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

İstanbul merkezli 4 ilde ‘kuyu-11’ operasyonu: 61 şüpheli yakalandı

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
İstanbul merkezli 4 ilde ‘kuyu-11’ operasyonu: 61 şüpheli yakalandı
Paylaş

İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen “Kuyu-11” operasyonunda, elebaşılığını Tuncer Aslan’ın yaptığı suç örgütü çökertildi. Operasyonda 61 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu, “tefecilik, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yağma ve tehdit” suçlarına yönelik 4 ilde operasyon düzenlendiğini belirtti.

Reklam

ÇOK SAYIDA SENET VE ÇEK DE ELE GEÇİRİLDİ

Bakan Yerlikaya operasyonda tefecilik suçu işleyen organize suç örgütü üyesi şüphelilerin, vatandaşlara yüksek faiz karşılığında borç para verdikleri, borçlara karşılık teminat olarak farklı tutarlarda birçok çek, senet, taşınmaz ve araç aldıkları, borç alan kişileri ve ailelerini tehdit ettiklerinin tespit edildiğini anlatan Yerlikaya, elebaşılığını Tuncer Aslan’ın yaptığı suç örgütünün çökertilerek, 61 şüphelinin yakalandığını ifade etti. Operasyon sonucu 6’sı ruhsatsız 8 tabanca, 2 pompalı tüfek ile çok sayıda senet ve çek ele geçirildi.

İlgili Haberler

Bakan Yerlikaya paylaşımının devamında “İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Suçta kibirlenenler karşılarında kolluk güçlerimizi ve yüce Türk adaletini bulacaklar.” ifadelerini kullandı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.