İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

13 yaşındaki çocuğa mermi isabet etti

SULTANBEYLİ’de fırından simit aldıktan sonra caddede yürüyen 13 yaşındaki çocuğun koluna yorgun mermi isabet etmişti. Yorgun merminin isabet ettiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
13 yaşındaki çocuğa mermi isabet etti
Paylaş

Olay, Sultangazi’de Pazar günü ölğle saatlerinde meydana geldi. Caddede ilerleyen düğün konvoyundan havaya ateş açıldı. Konvoyda ateş edenlerden birinin silahından çıkan yorgun mermi, simit aldıktan sonra fırından çıkan 13 yaşındaki Semih A.’nın koluna isabet etti. Yaralanan çocuk ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

KOLUNA MERMİ İSABET ETTİĞİ ANLAR KAMERADA

Reklam

Polis yaşanan olayla ilgili inceleme başlatırken, o anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Semih A.’nın elinde simit bulunan poşetle fırından çıktığı anlar görülüyor. Koluna mermi isabet ettiğini fark eden çocuk önce yukarıya bakıyor. Ardından da yanındaki arkadaşıyla bir süre kolunu tutarak yürüyor. 13 yaşındaki çocuğun yardımına fırından çıkanlar koşuyor.

Görüntü Dökümü

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.