İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi genel kurula gitti

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi genel kurula gitti
Paylaş

KAYSERİ (1HA) – Yaklaşık bir yıl önce feshedilen ve yakın zamanda yeniden örgütlenen Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kayseri Şubesi’nde seçimli olağan genel kurul yapıldı.

Yeniden oluşturulan TYB Kayseri Şubesi’nde yönetim kurulu oy birliğiyle onaylandı. Yönetim kurulu başkanı Mehmet Hüsrevoğlu, divan başkanı ise Ahmet Taş olarak belirlendi. Yönetim kurulu üyeleri ise Rafet Ural, Vedat Önal, Ali Akgün ve Mehmet Ayman’dan oluşuyor.

Reklam

TYB Kayseri Şubesi, üye kayıtlarının genel merkeze gönderilmemesi ve şube başkanının sürekli uyarılmasına rağmen eyleme geçmemesi nedeniyle, 18 Mart 2021’de genel merkezin yönetim kurulu tarafından feshedilmişti. Şubenin feshinin ardından örgütlenme çalışmaları yeniden başlamıştı.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.