İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Niğde’de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Niğde’de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
Paylaş

NİĞDE (AA) – Niğde İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

Çelik, Valilik Hüdavent Hatun Toplantı Salonu'ndaki programda, 2024'ün ilk 3 ayını değerlendirdi.

Reklam

Belediye Başkanlığı ve İl Özel İdaresine ait kentte 134 projenin bulunduğunu ve bu projelerden 52'sinin tarım, 36'sının ulaştırma, 20'sinin kamu hizmetleri, 12'sinin eğitim, 9'unun sağlık, 14'ünün enerji ve birinin de kültür turizm sektörüne ait olduğunu söyledi.

Niğde'de yürütülen 134 projenin toplam değerinin 18 milyar 332 milyon 442 bin lira olduğunu, bu projeler için 2 milyar 631 milyon 893 bin lira ödenek ayırdıklarını aktaran Çelik, şöyle konuştu:

İlgili Haberler

“Bu ödeneğin bugün itibarıyla 218 milyon 418 bin lirası harcanmıştır. Harcama miktarına baktığımız zaman toplam proje bedellerinin yüzde 8,30'u civarında. Bundan sonraki süreçte hem mevsim şartlarının iyileşmesi hem de yerel seçimlerin bitmesiyle bu projelerin daha da hızlanmasını bekliyoruz. Alacağımız kararların şimdiden ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.