İçeriğe geç
30 Eylül 2026, Çarşamba

Kayserili Kadın Kaymakam Alpu’da Görev Başında

· 1 dk okuma
Kayserim.net'i Google'da tercih edilen kaynak yapın (yeni sekmede açılır)
Kayserili Kadın Kaymakam Alpu’da Görev Başında
Paylaş

KAYSERİ,(BGC)-29 yaşındaki kadın kaymakam Kübra Karaalioğlu Kayseri Merkez doğumlu ve Eskişehir ili Alpu İlçesi’nde bir yıldır görev yapıyor.

1992 Kayseri doğumlu olan Eskişehir Alpu Kaymakamı Kübra Karaalioğlu, önceki görev yerlerinden Aksaray ilçesi Eskil´e de gelen ikinci kadın kaymakam özelliğini taşıyor. Bir önceki görev yeri Sivas’ın Gemerek ilçesinden Eskil´e vekil kaymakam olarak atanan Kaymakam Karaalioğlu, 31 Ekim 2020 tarihi itibariyle görevine başladı. Karaalioğlu, vekâleten yürütmekte olduğu Alpu Kaymakamlığına 20 Mart’ta asaleten atandı.

Reklam

Kayseri’nin Talas ilçesinde kaymakam refikliğinin ardından göreve başlayan Karaalioğlu, Denizli Pamukkale Üniversitesi Siyasi Bilimler Bölümü’nü bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi’nde eğitim aldı.

Karaalioğlu’nun görev yaptığı ilçelerde halk tarafından sevilen birisi olduğu dile getiriliyor. İlçe çapında ziyaretler yapan kaymakam Karaalioğlu, denetimlere de katılıyor.

Haber:

Kaynak: Kayserim.net

Talas / Kayseri

Paylaş

Kayseri'den bir haberiniz mi var? Haber ihbar hattına iletin.

Reklam
Paylaş

Kayseri hakkında merak edilenler

Bilgi Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Yorumlar topluluk kurallarına göre incelendikten sonra yayımlanır.